Feels like home!

Hejhej! Lägret var jättekul, vi diskuterade massa, jag och de andra utbytesstudenterna som är i Japan nu fick prata och ge tips. Det var jag, svenske Peter, belgiske Pieter och Tiria från Nya Zealand! Nästan alla japanerna skulle till Nya Zealand. Alla var jättegulliga och fick massa kompisar. Så det var ledsamt på söndagen när man skulle säga hejdå till alla. De flesta åker iväg i februari nästa år, så många kommer jag antagligen aldrig se igen...? Tråkigt i så fall tycker jag. Roligast var lördag kväll, sov bara tre timmar. Vi var uppe allihopa och lekte och snackade och hade kul! Vi skulle göra ett personligt framträdande på lägret också, jag ville visa en traditionell svensk ringdans runt granen så jag dansade Små Fåglarna I Skogen med tre frivilliga haha!

När jag åkte hem igår var jag helt slut, fick byta tåg i Shinjuku och det är gigantiskt och fullt av folk så det var besvärligt. Kändes verkligen som att komma hem när jag såg skyskraporna i Yokohamas hamn igen och satte ner fötterna på Yokohamastationens plattform! :) Världens bästa värdmamma kom och hämtade mig på min hemstation också det var mycket skönt! När jag kom hem hade jul dekorationerna kommit upp! Mysigt! :) Gjort planer för att baka saffransbullar och pepparkakshus till Lucia, jag ska sjunga lite också kanske.... kanske...
Snackade med min mamma och bror om sötsakar i typ en timma... känns bra att jag kan berätta mer om svenska kakor än till exempel historia. :)

Nu ska jag snart sova och datorn dör snart, så ha det bra och ta hand om er i kylan och när snön kommer! Här är det så fint och löven ändrar färg. Men kallt är det, speciellt när man går barbent hela dagarna. PUSS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0